Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajánlatkérés

Vállalkozásunk a bútorszerelvény kereskedelem mellett foglalkozik ajtófrontok és szabott bútorlapok forgalmazásával is.

Cégünk a NETTFRONT Kft. kiváló minőségű bútorfront - választékát kínálja ügyfeleinek. A portfólió részét képezik a festett felületű, a 3D fóliás bevonatú és az akril frontelemek. Szaküzletünkben lehetőség van az ajtófrontok személyes kiválasztására és ajánlatkérésre. Elektronikusan elküldött "AJTÓFRONT megrendelőlap " ajánlatkérésére 1 munkanapon belül válaszolunk. Az ajtólapok aktuális kínálatát megtalálja a lap alján a "Katalógusok" menüpont alatt, "NETTFRONT katalógus" néven

Váci üzletünk 2014 óta forgalmazza a jó ár - értékarányú Kastamonu bútorlapokat és munkalapokat. Vásárlóink kérhetik a terméket táblában, de szabott és élzárt kivitelben is.
A Kastamonu aktuális választéka elérhető egy új applikáció segítségével, melyben könnyedén böngészhet a Kastamonu termékei között. Dekorozott bútorlapok, munkalapok, MFC és MDF lapok is megtalálhatók. Keresési funkciójával egyszerűen megtalálhatja a keresett színeket. Az applikáció segítségével környezetbe is helyezhetők, összehasonlíthatók a különböző dekorok. A bútorlapok aktuális kínálatát megtalálja a lap alján a "Katalógusok" menüpont alatt, "Kastamonu katalógus" néven.

Az alábbi QR kódok segítségével letölthető az alkalmazás Android és iOS eszközökre.

 
Szaküzletünkben lehetőség van a bútorlapok és konyhai munkapultok személyes kiválasztására. Ajánlatot adunk személyesen a barkácsboltunkban, illetve a "BÚTORLAP szabászati megrendelőlap" segítségével elektronikusan is kérheti ajánlatunkat munkatársainktól.

Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal a +36 70 427 12 77 telefonszámon, vagy az uzlet@violabutor.hu e-mail címen.